Üretim Süreçlerinde Maksimum Verimlilik ve Kontrol

Üretim süreçlerinizi optimize edin, kaliteyi artırarak maliyetleri düşürün.

Üretim Sektörü İçin SAP Çözümleri

Müşteri beklentilerinin artması, tedarik zincirinin karmaşıklığı ve maliyet baskıları, üretim sektörünü daha verimli, esnek ve yenilikçi olmaya zorlamaktadır. Dijital dönüşüm ile birlikte, üretim süreçlerinizdeki verimliliği ve kaliteyi artırabilir, maliyetleri düşürebilir ve rekabet gücünüzü artırabilirsiniz.

Entegre Üretim Yönetimi

SAP S/4HANA ile entegre üretim yönetimi, operasyonel süreçlerinizi optimize eder ve verimliliği artırır. Gerçek zamanlı veri analizi ile üretim süreçlerinizi izleyebilir, planlama ve kontrol süreçlerinizi daha etkin yönetebilirsiniz. Bu çözüm, üretim hatlarınızdaki darboğazları tespit eder ve üretim kapasitelerinizi en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur.

Tedarik Zinciri Optimizasyonu

SAP Integrated Business Planning (IBP), tedarik zincirinizi uçtan uca yönetmenizi sağlar. Talep tahmini, stok optimizasyonu ve üretim planlaması ile müşteri taleplerini zamanında ve eksiksiz karşılayabilirsiniz. SAP IBP, tedarik zincirinizdeki belirsizlikleri azaltır, tedarikçi ilişkilerini güçlendirir ve operasyonel maliyetlerinizi düşürür.

Kalite Yönetimi

SAP Quality Management (QM) modülü ile üretim süreçlerinizdeki kalite kontrolünü sağlayabilirsiniz. Kalite yönetimi, hata oranlarını azaltır ve müşteri memnuniyetini artırır. SAP QM, ürün yaşam döngüsünün her aşamasında kalite kontrollerini gerçekleştirir, kalite süreçlerinizi standartlaştırır ve izlenebilirliği artırır.

Varlık Yönetimi

SAP Enterprise Asset Management (EAM), üretim ekipmanlarınızın bakım ve onarım süreçlerini yönetir. Bu sayede, ekipmanların çalışma sürekliliğini sağlarken, bakım maliyetlerini düşürebilirsiniz. SAP EAM, ekipmanlarınızın performansını izler, arıza öncesi bakım yapmanıza olanak tanır ve ekipman ömrünü uzatır.

Üretim ve Operasyonların Dijitalleşmesi

SAP Manufacturing Execution (ME) ve SAP Manufacturing Integration and Intelligence (MII) çözümleri ile üretim süreçlerinizi dijitalleştirebilirsiniz. Üretim hattınızın performansını anlık olarak izleyebilir, veri analitiği ile süreçlerinizi iyileştirebilirsiniz. SAP ME ve MII, üretim süreçlerinizi daha şeffaf hale getirir, karar alma süreçlerinizi hızlandırır ve üretim verimliliğinizi artırır.

Neden Lupe Danışmanlık?

01.
Uzman Kadro

SAP çözümlerinde deneyimli ve sertifikalı danışman ekibimizle yanınızdayız.

02.

Kapsamlı Deneyim

Üretim sektöründe farklı ölçeklerde projeler gerçekleştirmiş olmanın getirdiği bilgi birikimi.

03.

Müşteri Odaklı Yaklaşım

İş ihtiyaçlarınıza özel çözümler sunarak, sizin başarınızı hedefliyoruz.

04.

Kesintisiz Destek

Projelerinizin her aşamasında yanınızda olarak, sürdürülebilir başarıyı sağlıyoruz.

Üretim Sektörüne Özel Lupe Çözümleri

Zimmet

Zimmetli
ürünlerinizi izleyin ve yönetin.

Mobil QM

Kalite süreçlerinizi iyileştirin ve standardize edin.

Enflasyon Muhasebesi

Enflasyona uygun muhasebe yönetimi.

Satınalma

Satın alma süreçlerinizi optimize edin.