Banka Hesap Hareketlerinizi
Tek Noktadan Yönetin

Lupe Extreme ile tüm banka hareketlerinizi SAP sisteminizde bir araya getirerek, onay süreçlerini hızlandırın ve otomatik muhasebeleştirme ile verimliliğinizi artırın.

Lupe Extreme ürünü nedir ve ne işe yarar ?

  • Lupe Extreme SAP sistminiz içerisinde çalışana ve tüm banka hesaplarınızdaki hareketleri SAP sisteminizde tek bir noktadan ulaşılarak, raporlanmasını ve otomatik muhasebeleştirilmesini sağlayan bir çözümdür.

• SAP sisteminiz üzerinde çalışan Lupe Extreme, tüm banka hesaplarınızdaki hareketleri SAP sisteminize çeker tek bir ekranda toplar.
• Onay mekanizması sayesinde hesap hareketleri muhasebeleştirilmeden önce kayıtlar istenilen kişilerin onayından geçirilebilir. Onay mekanizması içerisinde gerekli durumlarda vekil onaycı tayin edilebilir.
• Onaylanan kayıtlar muhasebedeki yetkili kişi tarafından ekran üzerinden seçilerek tek tuşla FI ön kayıt ve Gerçek kayıt işlemleri kolayca yürütülür.
• Oluşturulacak muhasebe kaydı pos, virman, banka hareketi, nakit, çek ve masraf kaydı vb. firmanın ihtiyacı olan ve kaydın bir tarafı banka olan tüm hareket türlerini kapsar.
• Hatalı işlem yapılması durumunda yine ekran üzerinden FI ters kayıt işlemi tek tuşla kolayca yapılabilir.

Lupe Extreme

Ayrı ayrı çalışılan tüm bankaların internet bankacılık portalleri ile uğraşmanıza gerek kalmaz.

Tüm bankalardaki tüm hesap hareketlerinize SAP sisteminiz içerisinden tek noktadan ulaşıp, cari kodu, işlem türü, banka, iban vb. türler bazında raporlanabilmesini sağlar.

Tüm bankalardaki tüm hesap hareketlerinizi SAP sisteminde tek tuşla kolayca muhasebeleştirmenizi sağlar.

Muhasebe birimin iş yükünü ciddi oranda azaltır, işler hız kazanır ve zamandan tasarruf sağlar.

Onay mekanizması sayesinde tüm hesap hareketleri control altında olur, hata payı minimize edilir.

Diğer Finans Çözümlerimiz

Enflasyon Muhasebesi

Enflasyona uygun muhasebe yönetimi.

E-Mutabakat

Mali işlemlerinizi hızlı ve güvenli yönetin.